Αναστέλλονται από 1η Σεπτεμβρίου όλες οι κανονικές άδειες των εργαζομένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), με σκοπό την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες έχουμε μπει στο τέταρτο κύμα της πανδημίας.
Το πρώτο 15ήμερο Σεπτεμβρίου θεωρείται κρίσιμο για τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς επιστρέφουν οι πολίτες από τις διακοπές τους και ανοίγουν οι δραστηριότητες στην κοινωνία.
Όπως έχει αναφερθεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ανά πάσα στιγμή το σύστημα υγείας βρίσκεται σε ετοιμότητα για να εξυπηρετήσει όλους τους πολίτες και όχι μόνο εκείνους που πάσχουν από covid-19.
Αναστέλλονται οι άδειες των υγειονομικών από 1η Σεπτεμβρίου
δημοσιεύτηκε:
20:53
, 25 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα

Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
13 ώρες πριν
Επίδομα παιδιού 2025 από τον ΟΠΕΚΑ: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την επόμενη πληρωμή και την...
4 ημέρες πριν
ΔΕΗ: Ανανεώνεται η θητεία του Στάσση -Ποιες είναι οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες
5 ημέρες πριν
Διευθύνων σύμβουλος του ΔΑΑ: Θετικές οι ενδείξεις για το 2025- Τι είπε για την κινεζική αγορά
2 εβδομάδες πριν
RWE -ΔΕΗ: Νέο φωτοβολταϊκό 567 μεγαβάτ στην Κεντρική Μακεδονία
2 ημέρες πριν
Η Realnews που κυκλοφορεί
3 ημέρες πριν
Παπαστεργίου: Έρχεται εγκύκλιος για την κατάργηση δύο πιστοποιητικών -Τι είπε για τις νέες...
3 ημέρες πριν