Quantcast
Άδεια τέλος για τον Κουφοντίνα– Επέστρεψε στον Κορυδαλλό– Πως πέρασε το διήμερο- BINTEO - enikonomia.gr
share

Άδεια τέλος για τον Κουφοντίνα– Επέστρεψε στον Κορυδαλλό– Πως πέρασε το διήμερο- BINTEO

δημοσιεύτηκε:

Επέστρεψε λίγο μετά τις 10 και μισή σήμερα το πρωί, μιάμιση ώρα πριν από το αναμενόμενο,ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς ολοκληρώθηκε η διήμερη άδεια που έλαβε, για πρώτη φορά, μετά την αρχική προφυλάκισή του.

Μια άδεια, η οποία από το πρώτο κιόλας λεπτό που έγινε γνωστή, προκάλεσε μια σειρά από αντιδράσεις.

Οργισμένος για την απόφαση αυτή, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, γιος του δολοφονημένου πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη, μίλησε χθεςτο βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Στην αρχή έπαθα σοκ. Λέω δεν είναι δυνατόν. Είναι από αυτά που κρατάς το κεφάλι σου, κάνεις τον σταυρό σου και λες βοήθα Παναγία μου δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Ξεπερνά το ανθρώπινο μυαλό», ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης και συνέχισε: «Βέβαια πολύ γρήγορα μαζεύεσαι. Γιατί σκέφτεσαι ότι δεν είσαι μόνος. Η δικιά μου πρώτη σκέψη, κι όχι μόνο η δικιά μου.
Και της αδελφής μου και πολλών άλλων οικογενειών θυμάτων της τρομοκρατίας, ήταν τα παιδιά μας. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να μη δουν τα παιδιά δελτίο. Να μη δουν ειδήσεις. Κάπως να τους το κρύψουμε. Γιατί μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που κανείς περνάει, είναι ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να εξηγήσει στα παιδιά του τι έγινε».

Πηγή Πληροφοριών: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.