Α. Παπαμιμίκος: Η Ν.Δ. να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο  Ανδρέας Παπαμιμίκος προτείνει συμφωνία Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση και τη διασφάλιση παραμονής στο ευρώ τονίζοντας ότι η ΝΔ πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο δημιουργίας Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη στάση που οφείλει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή απέναντι στα νομοσχέδια για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ», ανέφερε ο κ. Παπαμιμίκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε πρέπει να βρεθεί ένα συνολικό πλαίσιο συμφωνίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση προκειμένου να προχωρήσουν μια σειρά από μεταρρυθμίσεις.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχετικά ανέφερε:«Εμείς ζητάμε ένα Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων στο οποίο θα συμφωνήσουμε από κοινού, και θα βασίζεται σε 3 άξονες:Πρώτον, τη βελτίωση της καθημερινότηταςΔεύτερον, να βγούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από την κρίση και τρίτον τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ.Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν»

Exit mobile version