Quantcast
Μέσω Instagram δείχνουν οι σχεδιαστές τι παρουσιάζουν στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου - enikonomia.gr
share

Μέσω Instagram δείχνουν οι σχεδιαστές τι παρουσιάζουν στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου

δημοσιεύτηκε:

Λάμψη και πολυτέλεια φανερώνονται στη γερμανική πρωτεύουσα και ολόκληρη η πόλη γίνεται μία τεράστια πασαρέλα στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Βερολίνου (17-20 Ιανουαρίου) που προσελκύει επαγγελματίες του κλάδου και fashionistas, εκπροσώπους μέσων μαζικής ενημέρωσης, θεατές και διασημότητες.

Η μόδα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πόλη για μια ολόκληρη εβδομάδα στις πολλές επιδείξεις μόδας, άλλες ανοιχτές μόνο για μυημένους και άλλες ανοικτές για το κοινό

Διοργανώθηκε πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2007 και από τότε η Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου έχει εξελιχθεί σε σημαντικό event της παγκόσμιας μόδας. Διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, καλοκαίρι και χειμώνα με έμφαση στη σύνδεση τεχνολογίας και μόδας, καθώς και στη βιώσιμη, ηθική μόδα.

Σχεδιαστές μόδας που παίρνουν μέρος στην Εβδομάδα Μόδας έδωσαν μία πρόγευση των σόου τους αποστέλλοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό του περιοδικού της εφημερίδας FAZ στο Instagram .

Λιτό και απέριττο το στυλ του Michael Sontag, ο οποίος παρουσίασε την πρώτη του συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου το 2009. Ακρίβεια, φινέτσα και απαιτητικά σχέδια, ανέφεραν οι κριτικοί μόδας για τη συλλογή που παρουσιάζει φέτος.

Οι Johanna Perret και Tutia Schaad (από το brand Perret Schaad) έστειλαν μια φωτογραφία από ένα παράξενο αντικείμενο. Έμπνευση; Αντικείμενο; Αξεσουάρ; Δεν το αποκαλύπτουν. Τα σχέδια τους συνδυάζουν ρευστότητα, κίνηση και γλυπτική.

Το χακί δεν είναι το χρώμα που προκαλεί έντονα συναισθήματα. Το χακί, γυαλιστερό μπουφάν λουστρίνι όμως που προτείνει το brand Lala Berlin εντυπωσιάζει.

Η σχεδιάστρια Malaika Raiss παρουσιάζει θετικά, κομψά και δυναμικά look με βασικό κομμάτι την πλισέ φούστα με θαμπό φλοράλ μοτίβο.

Ένα από τα highlights της Εβδομάδας Μόδας του Βερολίνου είναι η επίδειξη μόδας του Γερμανού σχεδιαστή με ασιατικές ρίζες William Fan, ο οποίος συνθέτει και ερμηνεύει με δικό του τρόπο, ήρεμο και κομψό ένα ευρω-ασιατικό στυλ με απλές φόρμες. Χρησιμοποιεί δέρμα, μαλλί ή μετάξι και αναμειγνύει κλασσικά σχέδια με καινοτόμα υλικά για άνδρες και γυναίκες.

Οι σχεδιάστριες μόδας από το Βερολίνο Rianna και Nina της μάρκας riannaandnina δείχνουν προτίμηση στα μπαρόκ σχέδια και ο γεννημένος στη Σόφια της Βουλγαρίας Βλαντίμιρ Καραλέεβ, ο οποίος σπούδασε σχέδιο στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Βερολίνου δίνει έμφαση στα ντραπέ φορέματα και μπλούζες και στις διαφάνειες.

Περισσότεροι από 3.500 εκθέτες παρουσιάζουν τις τελευταίες συλλογές τους για την άνοιξη / καλοκαίρι 2017 στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου που συγκεντρώνει περισσότερους από 200.000 εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι που θα παρακολουθήσουν περισσότερες από 200 εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων 70 επιδείξεων μόδας.

FAZ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.