Άρχισε η υποβολή προτάσεων για τον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας – Οι νέες θεματικές ενότητες

Άρχισε η διαδικασία υποβολής προτάσεων συμμετοχής στον 15ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως την Τετάρτη 09/10/2024.

Όπως ανακοινώθηκε, ο φετινός διαγωνισμός σηματοδοτεί μια νέα αρχή, καθώς υπάρχει νέα θεματολογία.  Οι νέες θεματικές είναι:

– Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (Fintech)

– Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα & Οικοσυστήματα (Digital Ecosystems)

– Προηγμένες Τεχνολογίες & AI (Advanced Technologies & AI)

– Περιβάλλον/Κλιματική Αλλαγή, Κοινωνία & Διακυβέρνηση (ΕSG), συμπεριλαμβανομένου του Χρηματοοικονομικού Εγγραμματισμού & της Χρηματοοικονομικής Ενδυνάμωσης.

Οι τρείς πρώτοι νικητές θα μοιραστούν χρηματικά βραβεία αξίας 40.000 ευρώ, ενώ εισάγονται και δύο ειδικές κατηγορίες Βραβείων:

– Ειδικό Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας με χρηματικό έ έπαθλο 4.000 ευρώ

– Ειδικά Βραβεία Χρηματοοικονομικού Εγγραμματισμού για την Ενδυνάμωση των Νοικοκυριών στις Οικονομικές Αποφάσεις τους, συνολικού ποσού έως και 10.000 ευρώ.

Για την υποβολή της πρότασής τους και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν το παρακάτω σύνδεσμο: nbg.gr/competition.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενθάρρυνση και την στήριξη της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, με έμφαση, μεταξύ άλλων στο Fintech, στο ESG και σε σχετικές με τα χρηματοοικονομικά τεχνολογίες (π.χ. AI/Gen AI/Blockchain).

Exit mobile version