Quantcast
ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από σήμερα για την Πιστοποίηση Γεωργικών Συμβούλων - enikonomia.gr
share

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από σήμερα για την Πιστοποίηση Γεωργικών Συμβούλων

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, Σάββατο 1η Ιουνίου μέχρι και τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Συστήματος Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις» (https://agroadvisors.elgo.gr) για την απόκτηση της Πιστοποίησης Γεωργικών Συμβούλων αλλά και για  την εγγραφή στο Μητρώο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Υπενθυμίζεται πως  αίτηση στην πλατφόρμα μπορούν να υποβάλλουν:

  •  Τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να πιστοποιηθούν ως Γεωργικοί Σύμβουλοι (Γ.Σ.) και να εγγραφούν στο Μητρώο, που τηρείται στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ
  • Οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Γ.Σ. που επιθυμούν και δύνανται, βάσει του βασικού τίτλου σπουδών τους, να πιστοποιηθούν σε επιπλέον θεματικά πεδία
  • Οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Γ.Σ. που έχουν τεθεί σε αναστολή πιστοποίησης στο 9ο θεματικό πεδίο «Συμβουλές για το σχεδιασμό της εφαρμογής.

Επίσης, σύμφωνα με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, δυνατότητα πιστοποίησης έχουν και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, στην αυτοδιοίκηση και στους φορείς της, ως μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι ή απασχολούμενοι με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ), καθώς και τα μέλη του Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού των Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι-Α.Τ.Ε.Ι.).

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.