«Ζεσταίνεται» σιγά- σιγά η αγορά για το Πάσχα, με τους φούρνους να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθώς προετοιμάζονται για τα παραδοσιακά εδέσματα όπως τα τσουρέκια.
«Το τσουρέκι το έχουμε όλο τον χρόνο στην καθημερινότητά μας. Σίγουρα το Πάσχα θα έχει την τιμητική του και θα στολιστεί με το κόκκινο αυγό, θα γίνει σε πλεξούδα», λέει στο MEGA η Μαρία Αλετρά, ιδιοκτήτρια φούρνου.
«Καινούρια προϊόντα, ανάλογα με τις ανάγκες και τη ζήτηση των πελατών, οπότε θα υπάρχουν με τη σοκολάτα κ.α.», σημειώνει.
Το απλό τσουρέκι το κιλό στοιχίζει περίπου 9,50 ευρώ, ενώ ανάλογα με τη γέμιση και το περιτύλιγμα οι τιμές ποικίλουν και συνήθως είναι λίγο πιο “τσιμπημένες”.
«Είμαστε σε μια διαδικασία που προετοιμαζόμαστε» τονίζουν οι αρτοποιοί.
Δείτε το βίντεο: