Quantcast
Βουτιά και... ευρώ - Οι τιμές για τις ξαπλώστρες σε παραλίες της Αττικής - enikonomia.gr
share

Βουτιά και… ευρώ – Οι τιμές για τις ξαπλώστρες σε παραλίες της Αττικής

δημοσιεύτηκε:

Το μπάνιο στη θάλασσα αποδεικνύεται σε πολλές περιπτώσεις μία πολύ ακριβή… εκδρομή. Σε γνωστές παραλίες της Αττικής, η τιμή για τα σετ ξαπλώστρας ανεβαίνει πολύ, ιδίως τα Σαββατοκύριακα και ακόμη περισσότερο εάν πρόκειται για πρώτη σειρά.

Πλέον ένα μπάνιο σε οργανωμένη πλαζ της Αττικής μπορεί να κοστίσει ακόμη και 80€ το άτομο, κόστος απαγορευτικό για πολλές οικογένειες.

Στο Καβούρι, οι ξαπλώστρες για δύο άτομα τα Σαββατοκύριακα κοστίζουν 45€. Τα μικρά μπουκαλάκια νερό 3€, ο καφές 5,50€, ο χυμός 5€ και τα σάντουιτς 10€.

Άρα μία τετραμελής οικογένεια για δύο ομπρέλες, τέσσερα μπουκαλάκια νερό, δύο καφέδες, δύο χυμούς και τέσσερα σάντουιτς, θα δώσει 163€.

Στη Βούλα, το σετ ξαπλώστρας κυμαίνεται από 60 – 70€ συν 8,50€ η είσοδος το άτομο, άρα μία τετραμελής οικογένεια θα δώσει πάνω από 90€.

Στη Λίμνη Βουλιαγμένης, 90€ η ομπρέλα για δύο άτομα, άρα 180€ για μία τετραμελή οικογένεια.

Στο Πόρτο Ράφτη, η ομπρέλα για δύο άτομα φτάνει και τα 34€, άρα τέσσερα άτομα θα χρειαστεί να καταβάλλουν 68 ευρώ.

Στον Σχοινιά, το σετ ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες φθάνει τα 40 ευρώ.

Παρά τις τσουχτερές τιμές στις ξαπλώστρες, όλες οι δημοφιλείς παραλίες της Αττικής είναι γεμάτες όλες αυτές τις μέρες. Οι Αθηναίοι περνούν όσο πιο ξέγνοιαστες στιγμές γίνεται, προσπαθώντας να ξεχάσουν με τις… βουτιές το κόστος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.