Voucher για παιδικούς σταθμούς ΕΕΤΑΑ: Μπείτε εδώ για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα – Πότε αρχίζουν οι εγγραφές

παιδικοί σταθμοί

Αναρτήθηκαν σήμερα  στην ιστοσελίδα ( www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ.

Πρόκειται για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που φέρει τον τίτλο «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2024-2025 » στο πλαίσιο του οποίου οι δικαιούχοι θα πάρουν  voucher.

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή των οριστικών αποτελεσμάτων θα είναι δυνατή με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του /της αιτούσας/αιτούντα, με τη χρήση των κωδικών taxisnet, αποκλειστικά του αιτούντος προσώπου. Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που αναγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί, ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων των παιδιών ανήλθε σε 225.202 και λαμβάνουν voucher 173.363 παιδιά και ΑμεΑ.

Ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους όλες οι αιτήσεις με πλήρη φάκελο που αφορούσαν παιδιά προσχολικής ηλικίας (Βρέφη και προ-νήπια), για την εγγραφή τους σε Σταθμούς όλων των κατηγοριών (104.581) , καθώς και παιδιά και ΑμεΑ. Αποδόθηκαν voucher, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο

Ποιους αφορά

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών αφορά παιδιά προσχολικής  σχολικής ηλικίας και παιδιά & άτομα με αναπηρία. Το Πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ+) στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027, από εθνικούς πόρους (ΠΔΕ) και από τον Τακτικό Προϋπολογισμό του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (ΥΚΟΙΣΟ). Υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) Α.Ε. Επίσης επισημαίνεται πως ολοκληρώθηκε στις 12 Αυγούστου 2024 η επεξεργασία των αιτήσεων και των ενστάσεων για χορήγηση vouchers.

Oι εγγραφές 

Οι εγγραφές των ωφελούμενων στις δομές θα γίνονται από τις 22 Αυγούστου 2024 και μετά.

 

 

Exit mobile version