Βενζίνη: Μπορεί να μειωθεί η τιμή της στο 1,60 ευρώ το λίτρο από το 1,90 ευρώ το λίτρο; Τι απαντά ο Μητσοτάκης

βενζίνη

Για το εάν μπορεί να μειωθεί η τιμή της βενζίνης στο 1,60 ευρώ το λίτρο από το 1,90 ευρώ το λίτρο στη χώρα μας  με αφορμή την χθεσινή  δήλωση που έκανε χθες ο κ. Ζαχαριάδης ρωτήθηκε κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πώς θα το κάνουμε αυτό; Μειώνοντας τον ειδικό φόρο; » διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.

«Θα μας πει (ενν. τον ΣΥΡΙΖΑ) πως θα είναι επιπλέον 2 δισ. ευρώ από εκεί. Να μας πει όμως από πού θα βρει αυτά τα χρήματα. Γιατί πιστεύει κανείς ότι υπάρχουν τέτοια υπερκέρδη τα οποία κάποιος δεν μπορεί να φορολογήσει; Τα ίδια μας έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ και πριν από τις εκλογές  του ’23 .Και είδαμε το αποτέλεσμα. Νομίζω πως οι πολίτες έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται πολύ απλά πως λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν στην χώρα» συμπλήρωσε.

Και συνέχισε λέγοντας πως « ένα είναι βέβαιον πως δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τους πολίτες. Δεν μπορούμε να τους λέμε αχαλίνωτα ψέματα όπως κάνει σήμερα δυστυχώς η αντιπολίτευση και ο καινούργιος αρχηγός. Δεν είμαστε όμως  καταδικασμένοι να ζούμε σε μόνιμη φτώχεια ούτε θα έλεγα ότι αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδος σήμερα. Η Ελλάδα παρά τις δυσκολίες προοδεύει .Το διαθέσιμο εισόδημα αυξάνεται. Είναι ένα ανάχωμα απέναντι στην ακρίβεια».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Exit mobile version