Τιμολόγια ρεύματος μηνός Σεπτεμβρίου: Τι θα ανακοινώσουν σήμερα οι πάροχοι σύμφωνα με τους ειδικούς

ρεύμα

Εντός της ημέρας ή αύριο αναμένεται να ανακοινώσουν οι πάροχοι τις τιμές ρεύματος για το ειδικό ή πράσινο τιμολόγιο μηνός Σεπτεμβρίου. Αυτές θα αφορούν στις οικιακές καταναλώσεις του τρέχοντος μηνός.

Σημειώνεται δε πως οι περισσότεροι πάροχοι αναμένεται να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές στα τιμολόγια ρεύματος μηνός Σεπτεμβρίου με αυτές του περασμένου μήνα ή και σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά  του Αυγούστου, όπως αυτό προκύπτει από τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρής Σκυλακάκης. 

Τιμολόγια ρεύματος μηνός Σεπτεμβρίου: Τι λένε οι ειδικοί

Για τα τιμολόγια ρεύματος μηνός Σεπτεμβρίου μίλησε σήμερα ο ενεργειακός επιθεωρητής  Μιχάλης Χριστοδουλίδης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ “NEWSROOM”.  « Κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα θα ανακοινώσει και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας τις τιμές ρεύματος για τον μήνα Σεπτέμβριο. Ήδη κάποιες εταιρίες έχουν προαναγγείλει ότι θα κρατήσουν τις τιμές ρεύματος τον Σεπτέμβριο  ίδιες με αυτές που είχαν  τον Αύγουστο » είπε. « H τιμή εκκαθάρισης αγοράς για τον Αύγουστο έκλεισε χθες στα 130 ευρώ. Τον προηγούμενο μήνα ήταν στα 134 ευρώ. Αρα είμαστε και λίγο προς τα κάτω …γύρω στο 3,5%  .Λογικά εάν κρατήσουν και αυτόν τον μήνα  την ίδια εκπτωτική πολιτική οι πάροχοι, τότε η τιμή της κιλοβατώρας θα κινηθεί -μετά την έκπτωση- γύρω στα 0,15 ευρώ τον Σεπτέμβριο. Βέβαια εγώ θεωρώ πως είναι ακριβή η τιμή αυτή .Θα είναι γύρω στα 0,15 ευρώ η τιμή του ρεύματος μετά την κρατική επιδότηση. Δηλαδή θα είναι 16,5 λεπτά η μέση τιμή και με την επιδότηση των 1,5 λεπτών θα πάει γύρω στα 15 λεπτά » συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Exit mobile version