Thessaly Evros Pass: Λήγει σήμερα η προθεσμία – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι   

παραλίες

Τέλος χρόνου για όσους θέλουν να διεκδικήσουν εκπτωτικά κουπόνια που φτάνουν έως και τα 200 ευρώ, για διακοπές σε περιοχές της Θεσσαλίας και του Έβρου.

Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ειδική πλατφόρμα για το «Thessaly Evros Pass» και ήδη ο αριθμός των ενδιαφερομένων έχει αγγίξει τους 150.000.

Οι δικαιούχοι των vouchers θα προκύψουν μετά από κλήρωση, ενώ δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση έχουν όλοι ανεξαιρέτως, χωρίς περιορισμούς σε εισόδημα και περιουσία.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Σήμερα λοιπόν, λήγει η προθεσμία για να κάνουν την αίτησή τους στην ειδική πλατφόρμα όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν εκπτωτικά κουπόνια αξίας έως και 200 ευρώ, εφόσον επιθυμούν να κάνουν διακοπές στην Θεσσαλία και τον Έβρο.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Ο πολίτης εισέρχεται στην πλατφόρμα στοhttps://vouchers.gov.gr/με τους κωδικούς του στο TaxisNet.Αμέσως μετά καταχωρίζει τα στοιχεία επικοινωνίας του, δηλαδή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τα οποία στη συνέχεια πιστοποιεί μέσω υπερσυνδέσμου και κωδικού μιας χρήσης (OTP – OneTimePassword) αντίστοιχα. Στη συνέχεια επιλέγει τον προορισμό και τη φάση ή τις φάσεις της επιλογής του Τέλος, δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν υπάγεται σε κάποια από τις μη επιλέξιμες κατηγορίες δικαιούχων στο πλαίσιο της δράσης και ολοκληρώνει τη διαδικασία κατάθεσης της αίτησης επιλέγοντας «Υποβολή».

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις γεωγραφικούς προορισμούς με ανάλογη ενίσχυση:

Αλλά και σε τρεις ημερολογιακούς κύκλους:

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

ToThessalyEvrosPass δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια. Μπορούν, επομένως, να υποβάλλουν αίτηση:

Να σημειωθεί ότι για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης.

Το ThessalyEvrosPass μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά είτε από τον ίδιο τον δικαιούχο είτε από όσους ορίζονται ως «ωφελούμενοί» του, δηλαδή:

Exit mobile version