Quantcast
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Συνεχίζεται η καταβολή τους - Πότε θα πληρωθούν του Οκτωβρίου - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Συνεχίζεται η καταβολή τους – Πότε θα πληρωθούν του Οκτωβρίου

δημοσιεύτηκε:

Συνεχίζεται η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Σεπτεμβρίου. Σήμερα θα καταβάλλουν ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των ασφαλισμένων  των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9. Υπενθυμίζεται πως η καταβολή τους άρχισε στις 28 Αυγούστου.

Αύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 ολοκληρώνεται η διαδικασία καταβολής τους και ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο πληρώνουν τις συντάξεις των ασφαλισμένων  των οποίων ο ΑΜΚΑ τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Συντάξεις Οκτωβρίου 2023: Πότε αρχίζει η καταβολή τους

Από τις 26 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Οκτωβρίου. Αναλυτικά:

  • Ο ΟΑΕΕ, ο  ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) και το ΝΑΤ θα καταβάλλουν την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις μηνός Οκτωβρίου 2023.
  • Την επομένη  27 Σεπτεμβρίου 2023 θα πληρώσουν τις συντάξεις το ΙΚΑ  στους ασφαλισμένους  των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και το Δημόσιο στους ασφαλισμένους  των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 θα καταβάλλουν τις συντάξεις το ΙΚΑ  στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 και το Δημόσιο στους ασφαλισμένους των οποίων  ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Οκτωβρίου 2023 όπως το Δημόσιο.Το ίδιο ισχύει και για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος .

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.