Quantcast
Ρεύμα: Θα υπάρξουν αυξήσεις στους λογαριασμούς καταναλωτών; Η απάντηση Μαρινάκη - enikonomia.gr
share

Ρεύμα: Θα υπάρξουν αυξήσεις στους λογαριασμούς καταναλωτών; Η απάντηση Μαρινάκη

δημοσιεύτηκε:

Δεν πρόκειται οι πολίτες να πληρώσουν ενδεχόμενες αυξήσεις στο ρεύμα ξεκαθάρισε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης μιλώντας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν ενδεχόμενες αυξήσεις στο ρεύμα. Πρέπει όμως να δούμε και πώς θα πάνε οι τιμές», τόνισε με έμφαση ο κ. Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στους πολίτες που θα ζεσταθούν με ηλεκτρικό ρεύμα. «Tις επόμενες ημέρες, μέσα στην εβδομάδα θα έχουν ανακοινώσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη στήριξη καταναλωτών που χρησιμοποιούν τον ηλεκτρισμό, το ηλεκτρικό ρεύμα για τη θέρμανσή τους, κατά αναλογία της διαδικασίας για τους υπόλοιπους πολίτες. Θα ανακοινώσουν και θα τα εξηγήσουν οι αρμόδιοι -ο υφυπουργός και υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειάς σε σχετική συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν και  αυτό θα ανακοινωθεί», σημείωσε.

Επανέλαβε δε πως όπως «προκύπτει από έργα της κυβέρνησης και όχι από λόγια -λόγια έχουν πει πολλοί- όταν υπάρχουν υπέρμετρες αυξήσεις,  όταν καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν ποσά τα οποία δεν τους  αναλογούν, η κυβέρνηση (το έχει αποδείξει, έχει δώσει πάνω από 9,5 δισ. ευρώ για τη στήριξη μόνο των αυξήσεων στο ρεύμα) είναι παρούσα. Ο τρόπος κάθε φορά  εξετάζεται  και ανακοινώνεται με βάση  και το ύψος των αυξήσεων  και τα δεδομένα της χώρας», είπε ο κ. Μαρινάκης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.