Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο – Ποιες προκηρύξεις είναι στον «αέρα»

ΑΣΕΠ

Από λίγες ώρες έως και μερικά 24ωρα έχουν μπροστά τους όσοι ενδιαφέρονται να μπουν μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο, εφόσον βεβαίως έχουν και τα ανάλογα προσόντα. Αυτή την στιγμή «τρέχουν» διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού, τόσο με συμβάσεις αορίστου χρόνου, όσο και με ορισμένου. Οι θέσεις που έχουν ανοίξει αφορούν τόσο την περιοχή της Αττικής, όσο και αυτή της Θεσσαλονίκης, όπως και δήμους της επαρχίας στην Πελοπόννησο, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Σήμερα έως και τις 2 το μεσημέρι περιθώριο για να υποβάλλουν αιτήσεις για θέσεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν ενδιαφερόμενοι με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας «τρέχουν» και μια σειρά από άλλες προκηρύξεις.

 Ποιοι πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις σήμερα

Συγκεκριμένα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει 31 θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΕ & ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Α.Ε.»  – ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ).

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει: 1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ  – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει σήμερα στις 24 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Ποιες θέσεις έχουν ανοίξει

Οι υπόλοιπες προκηρύξεις αφορούν:

Exit mobile version