Quantcast
Power Pass: Έρχεται πληρωμή για τους λογαριασμούς Ιουνίου - enikonomia.gr
share

Power Pass: Έρχεται πληρωμή για τους λογαριασμούς Ιουνίου

δημοσιεύτηκε:

Έρχεται νέα πληρωμή για την αναδρομική επιδότηση ρεύματος έως 600 ευρώ (Power Pass). Η πληρωμή αυτή θα γίνει τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου και θα αφορά σε περίπου 50 εκατ. ευρώ, όπως δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο Open.

Πρόκειται για την δεύτερη πληρωμή του Power Pass που γίνεται, η οποία αφορά τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν τον Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη πληρωμή της επιδότησης αφορούσε τους λογαριασμούς που είχαν εκδοθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι και τον Μάϊο του 2022.

Power Pass: Πώς θα γίνουν οι νέες πληρωμές

Οι δικαιούχοι της δεύτερης επιδότησης ( Power Pass) δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση καθώς ισχύει η αίτηση που είχαν κάνει την προηγούμενη φορά.

Υπενθυμίζεται ότι η επιδότηση αυτή αφορά την πρώτη κατοικία και την φοιτητική κατοικία και οι πολίτες για να την λάβουν θα πρέπει να έχουν  ετήσιο καθαρό εισόδημα  που δεν  θα πρέπει να ξεπερνά τις 45 χιλ ευρώ  για  το 2021 αλλά και η αίτηση τους να έχει εγκριθεί.

Power Pass: Ποιοι δεν μένουν εκτός επιδότησης

Η δεύτερη πληρωμή του Power Pass δεν αφορά:

  • Όσους  δεν έλαβαν τα χρήματα της επιδότησης στον  πρώτο γύρο.
  • Τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί καθώς θα ληφθούν στοιχεία από τους παρόχους ενέργειας για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου.

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.