“Ναι” στο ντελίβερι φαίνεται πως είπαν οι Αθηναίοι για να οργανώσουν το εορταστικό τραπέζι. Οι σούβλες σε ψητοπωλεία και ταβέρνες έχουν… πάρει φωτιά, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ότι είναι “φουλ” και ότι θα πρέπει να δουλέψουν συνεχόμενα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις παραγγελίες και να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν “στα τόσα χρόνια που εργάζονται, δεν έχουν ξαναδεί τέτοιον χαμό”. Η διαμονή πολλών στα διαμερίσματα δυσκολεύει το ψήσιμο του οβελία με παρέες γι’ αυτό και βρήκαν διέξοδο στα ψητοπωλεία για να γευτούν το παραδοσιακό αρνάκι, το κοκορέτσι και τα άλλα εδέσματα. Εκατοντάδες παραγγελίες έχουν να παραδώσουν και οι ταβέρνες στη Βάρη. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο αριθμός των παραγγελιών είναι τόσο μεγάλος, που εδώ και μέρες έχουν σταματήσει να δέχονται τηλεφωνήματα για νέες λόγω του φόρτου εργασίας.