Quantcast
ΟΠΕΚΑ: Δείτε ποια επιδόματα πιστώνονται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς - enikonomia.gr
share

ΟΠΕΚΑ: Δείτε ποια επιδόματα πιστώνονται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα Παρασκευή,27 Σεπτεμβρίου μετά τις 4μμ αναμένεται να πιστώσει ο ΟΠΕΚΑ μια σειρά από επιδόματα και παροχές στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Αναλυτικά, θα πληρωθούν από τον Οργανισμό τα εξής:

  • Η τέταρτη μηνιαία δόση (Ιουλίου -Αυγούστου) του επιδόματος παιδιού για το 2024. Η πληρωμή αυτή  αφορά τους πολίτες των οποίων η αίτηση έχει υποβληθεί οριστικά και έχει εγκριθεί.
  • Το επίδομα στέγασης / ενοικίου: Η καταβολή αυτή αφορά τους πολίτες που έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση έως και τις 30 Ιουνίου 2024 και έχει εγκριθεί.
  • Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ):  Η πληρωμή αυτή αφορά τους δικαιούχους  που έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτηση έως και τις 31 Μαρτίου 2024 και έχει εγκριθεί

Επίσης ο ΟΠΕΚΑ θα πιστώσει σήμερα το επίδομα στεγαστικής συνδρομής, το  επίδομα ομογενών, το  επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων, ν. 1296/1982, τα αναπηρικά επιδόματα και διατροφής, το  επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων, το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης για την ελληνική μειονότητα Αλβανίας, τα έξοδα κηδείας, το επίδομα γέννησης , τα κόκκινα δάνεια, τα προστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφές, το πρόγραμμα Γέφυρα, το  επίδομα αναδοχής, το πρόγραμμα συνεισφοράς Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες
το πρόγραμμα Προσωπικού βοηθού και το  επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

Ωστόσο η επίσημη καταβολή των παραπάνω θα γίνει τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου στους δικαιούχους.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.