Γραβιέρα από χρυσάφι: Πώς εκτοξεύεται η τιμή της και συναγωνίζεται το χαβιάρι
Απλησίαστα είναι για τους περισσότερους καταναλωτές τα γαλακτοκομικά προϊόντα, στα οποία οι αυξήσεις τιμών φτάνουν και ξεπερνούν το 10% σε διάστημα ενός χρόνου ή και μικρότερου. Η φέτα και η γραβιέρα πλέον τείνουν να γίνουν είδος πολυτελείας. Μιλώντας στο Action 24 ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Νάξου Δημήτρης Καπούνης είπε ότι «φέτος θα βγουν 1.200 τόνοι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γραβιέρα από χρυσάφι: Πώς εκτοξεύεται η τιμή της και συναγωνίζεται το χαβιάρι.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί