ΔΥΠΑ: Πότε θα βγουν τα προσωρινά αποτελέσματα των voucher για βιλία

βιβλία

Έως την Πέμπτη, 22 Αυγούστου αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr) οι πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων για τη χορήγηση των επιταγών ( voucher) αξίας 25 ευρώ αναφορικά με τα βιβλία.

Οι πίνακες θα δημοσιευθούν σε μορφή αρχείου excel και σε αυτούς θα αναφέρονται οι δικαιούχοι και αποκλειόμενοι των voucher. Εν συνεχεία θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες που θα γίνονται ενστάσεις για τις επιταγές για τα βιβλία ΔΥΠΑ και μετά θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα .

Διευκρινίζεται δε πως οι συμμετέχοντες που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση για το πρόγραμμα  θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση ηλεκτρονικά κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού Μητρώου και του προσωρινού Πίνακα Αποκλειομένων εντός της αποκλειστικής προθεσμίας τριών ημερών από την επομένη ημέρα της δημοσιεύσεώς τους στη διαδικτυακή πύλη της Δ.ΥΠ.Α.. Υποβολή ενστάσεων μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία δεν είναι δυνατή.

Επιπλέον επισημαίνεται πως  η διαδικασία κατάρτισης των Μητρώων Δικαιούχων και Παρόχων για τις επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ περιλαμβάνει:

Πότε θα “τρέξει” το πρόγραμμα

Σημειώνεται δε πως από την 1η Σεπτεμβρίου αναμένεται να “τρέξει” το πρόγραμμα και οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να εξαργυρώσουν τα voucher στα συμβεβλημενα βιβλιοπωλεία.

 

 

Exit mobile version