Quantcast
Wall Street: Νέο ρεκόρ καταγράφει ο Nasdaq - enikonomia.gr
share

Wall Street: Νέο ρεκόρ καταγράφει ο Nasdaq

δημοσιεύτηκε:

Με νέο ρεκόρ ξεκίνησε ο δείκτης Nasdaq τη συνεδρίαση της Wall Street, χάρη στα ισχυρά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Google.

Η μετοχή της Google εκτινάχθηκε κατά 14,5% στο ύψος – ρεκόρ των 688,81 δολαρίων, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση υψηλότερης (σε σχέση με τις εκτιμήσεις) κερδοφορίας.

Πριν από λίγο, ο Nasdaq κατέγραφε άνοδο 0,6% στις 5.194,81 μονάδες. Οι δείκτες Dow Jones και S&P 500, αντίθετα, σημειώνουν απώλειες 0,4% και 0,1%, αντίστοιχα.

Η μετοχή της Boeing υποχωρούσε 1,2% στα 146,52 δολάρια, επιβαρύνοντας τον Dow, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο ισολογισμός του δευτέρου τριμήνου θα επιβαρυνθεί λόγω της αντιμετώπισης των προβλημάτων του αεροσκάφους της KC – 46 που ανεφοδιάζεται με καύσιμα στον αέρα.Η μετοχή της General Electric αυξανόταν 0,6% στα 27,18 δολάρια. 

Τα ισχυρότερα στοιχεία του δείκτη τιμών καταναλωτή, σε συνδυασμό με την ανάκαμψη της οικοδομικής δραστηριότητας για νέες κατοικίες και τις άδειες κατασκευών μπορεί να πείσει τη Fed ότι ο πληθωρισμός θα κινηθεί σταδιακά προς το 2%.

 

Πηγή: Reuters

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.