Quantcast
Πώς θα λειτουργήσουν οι αγορές το Πάσχα των Καθολικών - enikonomia.gr
share

Πώς θα λειτουργήσουν οι αγορές το Πάσχα των Καθολικών

δημοσιεύτηκε:

Οι  κυριότερες αγορές στην Ευρώπη και τις HΠΑ θα είναι κλειστές την Μεγάλη Παρασκευή, 3 Απριλίου, ενώ πολλές από τις ευρωπαϊκές αγορές θα παραμείνουν κλειστές και τη επόμενη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, στα χρηματιστήρια των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και των χρηματιστηρίων της Nέας Υόρκης και του Nasdaq, οι συναλλαγές θα διεξάγονται κανονικά τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Καθώς η Μεγάλη Παρασκευή δεν αποτελεί ομοσπονδιακή εορτή και είναι η πρώτη Παρασκευή του μήνα, τα στοιχεία για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ θα ανακοινωθούν κανονικά στις 15.30 ώρα Ελλάδος.

Αντίδραση των στοιχείων στις αγορές θα υπάρξει καθώς οι ηλεκτρονικές συναλλαγές στα προθεσμιακά συμβόλαιο των δεικτών και των συναλλαγματικών ισοτιμιών στο χρηματιστήριο του Σικάγου θα διαπραγματεύονται μέχρι τις 16.15 ώρα Ελλάδος για τα συμβόλαια επί των μετοχών και δεικτών και 18.15 για τα συμβόλαια του forex.

Η αγορά των εμπορευμάτων θα είναι κλειστή τη Παρασκευή.

Την Παρασκευή και Δευτέρα , 3 και 6 Απριλίου αντίστοιχα, οι κυριότερες αγορές στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Λονδίνου, Παρισιού και Φρανκφούρτης θα είναι κλειστές. Κλειστή θα είναι και η αγορά στην Ελλάδα.

Στην Ασία τώρα, κλειστή θα είναι την Παρασκευή η αγορά στη Σιγκαπούρη, ενώ στο Χονγκ Κονγκ δεν θα διεξάγοντες συναλλαγές από την Παρασκευή μέχρι και την Τρίτη, 7 Απριλίου.

Οι αγορές στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ν. Αφρική θα είναι κλειστές την Παρασκευή και Δευτέρα 3 και 6 Απριλίου αντίστοιχα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.