Quantcast
Σε καθαρά κέρδη 50 εκατ. ευρώ προσβλέπει ο όμιλος TUI - enikonomia.gr
share

Σε καθαρά κέρδη 50 εκατ. ευρώ προσβλέπει ο όμιλος TUI

δημοσιεύτηκε:

‘Ακρως φιλόδοξη είναι η νέα στρατηγική του ομίλου TUI με την κωδική ονομασία«XQ 200-50-25» σύμφωνα με την οποία ο αρθμός των κερδών προ φόρων εκτιμά πως θα ανέλθει στα 200 εκατ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη θα κυμανθούν στα 50 εκατ. ευρώ ενώ ευελπιστεί να κατακτήσει το 25% της αγοράς.

Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Σεμπάστιαν Εμπέλ αναφέρθηκε στην νέα στρατηγική της εταιρείας λέγοντας ότι: « Η συντομογραφία XQ αναφέρεται στην ταχύτητα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ο αριθμός 200 αντιστοιχεί στα ετήσια κέρδη που αποσκοπεί η εταιρεία (δηλαδή 200.000.000 ευρώ προ τόκων, φόρων). Ο αριθμός 50 αφορά στα Καθαρά Κερδη που επιθυμεί να πετύχει η εταιρεία. Και η τιμή των 25 αντιπροσωπεύει το επιθυμητό μερίδιο αγοράς σε ποσοστιαίες μονάδες.»

«Η TUI υιοθέτησε την νέα στρατηγική στοχεύει με σκοπό τη δημιουργία παρατεταμένου περιθωρίου κέρδους της τάξης του 5%. Στο πλαίσιο αυτό συμπεριλαμβάνεται σημαντική επέκταση του χαρτοφυλακίου και ένα πιο επιθετικό μάρκετινγκ των τιμών», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.