Quantcast
Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα είναι υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής του Κάμερον - enikonomia.gr
share

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα είναι υποψήφιος στην κούρσα διαδοχής του Κάμερον

δημοσιεύτηκε:

Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για τη διαδοχή του Ντέιβιντ Κάμερον. Διαψεύδοντας τα όσα λέγονταν και γράφονταν μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου, ο Βρετανός πολιτικός επέλεξε να μην θέσει υποψηφιότητα για να διαδεχθεί τον Βρετανό Πρωθυπουργό.

Ο Μπόρις Τζόνσον, πρώην δήμαρχος Λονδίνου, ήταν ο κύριος εκπρόσωπος της καμπάνιας υπέρ του Brexit και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως θα αναλάμβανε ενεργό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας κατά τη διαδικασία αποχώρησής της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα, απαριθμώντας τα καθήκοντα και την αποστολή που περιμένουν τον επόμενο πρωθυπουργό, ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε: «έφθασα στο συμπέρασμα ότι αυτό το πρόσωπο δεν μπορεί να είμαι εγώ». «Αφού συμβουλεύτηκα τους συναδέλφους μου και εξετάζοντας τις συνθήκες στο κοινοβούλιο, έφθασα στο συμπέρασμα ότι αυτό το πρόσωπο δεν μπορεί να είμαι εγώ», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Λονδίνο ανακοινώνοντας κατά γενική έκπληξη ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην κούρσα της διαδοχής του Ντέιβιντ Κάμερον.

« Ο ρόλος μου θα είναι να υποστηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου την επόμενη συντηρητική κυβέρνηση», πρόσθεσε.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.