Quantcast
Μακελειό στην Άγκυρα: Στους 86 οι νεκροί - enikonomia.gr
share

Μακελειό στην Άγκυρα: Στους 86 οι νεκροί

δημοσιεύτηκε:

Διπλή έκρηξη έσπειρε θάνατο και πανικό στον κόμβο του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού στην τουρκική πρωτεύουσα πριν τη συγκέντρωση για τη μεγάλη «πορεία ειρήνης». Στους 86 ανέρχονται σύμφωνα με τον τελευταίο  απολογισμό οι νεκροί από τη διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας της Τουρκίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε έξω από τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της τουρκικής πρωτεύουσας, όπου κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να πραγματοποιήσει πορεία υπέρ της ειρήνης, μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.  Αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης μιλούν για τρομοκρατική επίθεση και εξετάζεται αναφορά περί βομβιστών αυτοκτονίας.

Την ίδια ώρα οι τουρκικές αρχές επέβαλαν απαγόρευση στη μετάδοση εικόνων που δείχνουν τις εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην Άγκυρα, ανέφερε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

Άφησε να εννοηθεί ότι οι δράστες ήταν πεζοί και ζωσμένοι με τα εκρηκτικά, αφού, όπως σημείωσε, από τις εκρήξεις δεν καταστράφηκε κανένα όχημα

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.