Quantcast
Κιτς δημιουργίες από πράσινο βελούδο και φλοράλ μοτίβα στο κόκκινο χαλί -ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Κιτς δημιουργίες από πράσινο βελούδο και φλοράλ μοτίβα στο κόκκινο χαλί -ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Πολλοί stars έδωσαν το παρών στην 9η ετήσια τελετή απονομής βραβείων Cinema Governors Awards 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017 στο The Ray Dolby Ballroom του Χόλιγουντ.

1. Agnes Varda

‘Όσκαρ στην εκδήλωση έλαβε η Γαλλίδα σκηνοθέτης, Agnes Varda η οποία όπως βλέπουμε παρακάτω επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ φόρεμα μας παραπέμπει στην Άνοιξη . Το βραβείο το παρέλαβε από τη Αντζελίνα Τζολί και στην συνέχεια χόρεψε μαζί της.


2. Τζένιφερ Λόρενς

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μάξι φούστα και ένα φλοράλ τοπάκι του Alexander Mc Queen που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της


3.Saura Paulson

Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα που στο μπροστινό μέρος έχει κάποιες χρυσές λεπτομέρειες και πίσω αναδεικνύει την πλάτη της


4.Michelle WilliamsΗ γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει δημιουργία του οίκου Louis Vuitton για να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία προτίμησε να φορέσει μια μαύρη μπλούζα και μια μαύρη μακριά φούστα.


5.Tessa Thompson

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ φόρεμα όπου κυριαρχούν το κίτρινο και το μωβ.


6.Chrissie Chau



Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός του Χονγκ Κόνγκ επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μακρύ φόρεμα με διάφανες λεπτομέρειες της δημιουργίας του Οίκου Philosophy di Lorenzo Serafini.

7.Kristen Carroll Wiig




Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός συγγραφέας και παραγωγός προτίμησε να φορέσει ένα πράσινο φόρεμα μεταλιζέ.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.