Quantcast
Η Hitachi Zosen έλαβε την πρώτη παραγγελία για το σύστημα SCR για πλοία - enikonomia.gr
share

Η Hitachi Zosen έλαβε την πρώτη παραγγελία για το σύστημα SCR για πλοία

δημοσιεύτηκε:

Η Hitachi Zosen Corporation ανακοίνωσε ότι έλαβε σήμερα μία παραγγελία από σημαντική Κινέζικη εταιρεία που κατασκευάζει μεγάλoυς κινητήρες ντίζελ για πλοία, την Dalian Marine Diesel Co., Ltd., για δύο μονάδες συστήματος υψηλής πίεσης επιλεκτικής καταλυτικής µείωσης (SCR). Πρόκειται για την πρώτη εμπορική παραγγελία για εξοπλισμό αφαίρεσης καυσαερίων σύμφωνα με τα πρότυπα εκπομπών οξειδίων του αζώτου (NOx) επιπέδου ΙΙΙ* με έναρξη ισχύος τον Ιανουάριο 2016 από έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μεγάλων κινητήρων ντίζελ για πλοία της Ιαπωνίας.

Περιγραφή έργου

Το σύστημα SCR θα εγκατασταθεί σε φορτηγά πλοία χημικών που ανήκουν σε Ευρωπαϊκή ναυτιλιακή εταιρεία. Η Hitachi Zosen θα το παραδώσει στην Dalian Marine Diesel, στην οποία ανατέθηκε η κατασκευή των μεγάλων κινητήρων ντίζελ για πλοία από το Κινεζικό ναυπηγείο AVIC Dingheng Shipbuilding Co., Ltd.

Η παραγγελία είναι αποτέλεσμα της υψηλής αξιοπιστίας του συστήματος, ενώ η Hitachi Zosen είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως στην προμήθεια συστημάτων που σχεδιάστηκαν για να ενισχύσουν τις θαλάσσιες μεταφορές σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις.

“Η Hitachi Zosen είναι ο μοναδικός εμπορικός διανομέας που εγκρίθηκε επίσημα από τον σημαντικότερο δικαιοπάροχο μεγάλων κινητήρων ντίζελ χαμηλών ταχυτήτων για πλοία, την MAN Diesel & Turbo SE (Γερμανία). Στοχεύουμε να καταστήσουμε το σύστημα SCR για πλοία, τον de facto πρότυπο εξοπλισμό σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις επιπέδου ΙΙΙ,” λέει ο Jitsuhiro Yamaguchi, διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Μηχανημάτων Πλοίων & Συστημάτων SCR.

Περιγραφή παραγγελίας
1. Πελάτης: Dalian Marine Diesel Co., Ltd.
2. Κύριος ανάδοχος: Masuno Corporation
3. Ναυπηγείο: AVIC Dingheng Shipbuilding Co., Ltd.
4. Πλοίο: Φορτηγό πλοίο για χημικά (7.999 DWT) x 2 μονάδες
5. Σύστημα: Σύστημα SCR υψηλής πίεσης για πλοία x 2 μονάδες
6. Παράδοση: 1η μονάδα Οκτώβριος 2017 / 2η μονάδα Νοέμβριος 2017

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.