Η πριγκίπισσα Κέιτ σε ρόλο αρχισυντάκτριας

Τα καθήκοντα αρχισυντάκτριας θα αναλάβει για μία ημέρα η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ, στον βρετανικό ιστότοπο της Huffington Post, μέσα Φεβρουαρίου 2016, προκειμένου να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού σε ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία των παιδιών και των νέων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Η πριγκίπισσα θα προσκαλέσει μια ομάδα δημοσιογράφων στο Μέγαρο του Κένσινγκτον και θα σκοπεύει ως προσκεκλημένη αρχισυντάκτρια, να επισημάνει το έργο που επιτελούν δάσκαλοι, γονείς, ερευνητές και επαγγελματίες του τομέα της ψυχικής υγείας. στο πλαίσιο των καθηκόντων της».

Ένα από τα ιδρύματα που έχει θέσει υπό την προστασία της η 34χρονη πριγκίπισσα μετά τον γάμο της με τον Ουίλιαμ το 2011 είναι το Place2Be το οποίο βοηθά περισσότερα από 67.000 παιδιά σε 175 σχολεία σε όλη τη Βρετανία.

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο αρχισυντάκτης της βρετανικής έκδοσης της Huffington Post λέγοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα συμμετάσχει στην ομάδα της HuffPost UK για μία ημέρα».  


Exit mobile version