Quantcast
«European Youth Media Days 2016» Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός για τους νέους δημοσιογράφους - enikonomia.gr
share

«European Youth Media Days 2016» Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός για τους νέους δημοσιογράφους

δημοσιεύτηκε:

Μέχρι τις 20 Μαρτίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι ηλικίας 18 έως 30 ετών στην ιστοσελίδα « European Youth Press» προκειμένου να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό γεγονός που είναι αφιερωμένο στους νέους δημοσιογράφους «The European Youth Media Days 2016» (EYMD), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παράλληλα, το «European Youth Media Days 2016» θα πραγματοποιηθεί από τις 19 εως 21 Μαΐου στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Ειδικότερα, 110 συμμετέχοντες «The European Youth Media Days 2016» θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν περαιτέρω για τα  media workshops, πολιτικά δρώμενα, τρόπους παραγωγής των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά συγχρόνως και να αποκομίσουν περαιτέρω γνώσεις σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

 Ακόμη ο κάθε δημοσιογράφος που θα συμμετέχει στην «EYMD2016» θα πρέπει να εκπονήσει έκθεση σχετικά με το θέμα του σεμιναρίου μέσω μέσου της επιλογής τους: βίντεο, φωτογραφία, ραδιόφωνο, έντυπα, πολυμέσων και νέων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αυτό το έτος, οι νέοι δημοσιογράφοι θα λάβουν μέρος σε γραφείο συντάξεως εφημερίδας μιας μεγάλης επιχείρησης όπου  θα δημιουργήσουν  προϊόντα  μέσων ενημέρωσης για τα γεγονότα EYE.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.