Quantcast
Τσίπρας: Ανάγκη για βιώσιμη λύση που θα δώσει ασφάλεια σε Ελλάδα και Ευρώπη - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Ανάγκη για βιώσιμη λύση που θα δώσει ασφάλεια σε Ελλάδα και Ευρώπη

δημοσιεύτηκε:

Την ανάγκη να υπάρξει βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, μετά το πέρας της συνάντησής του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο A. Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρ. Ολάντ.

Όπως τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Αλ. Τσίπρας. η συνάντηση έγινε σε καλό και φιλικό κλίμα.

Αποφασίσαμε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες, σημείωσε ο πρωθυπουργός, για να προσθέσει πως “Θέλουμε μία λύση βιώσιμη, μία λύση όπου η Ελλάδα θα επιστρέψει στην κοινωνική συνοχή και την ασφάλεια”.

Προσπαθήσαμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές, διεμήνυσε ο κ. Τσίπρας, για να επισημάνει πως πλέον η ηγεσία της Ευρώπης αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δώσουμε μια λύση.

Θέλουμε μία συμφωνία, η οποία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στη σταθερότητα, με ένα βιώσιμο χρέος, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δώσουμε μία λύση βιώσιμη και τη δυνατότητα στην Ελλάδα να επιστρέψει με κοινωνική συνοχή και ασφάλεια στην ανάπτυξη και με χρέος βιώσιμο, σε μία προοπτική που θα δώσει ξανά ασφάλεια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, που αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.