TEKA: Συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ, στη Θεσσαλονίκη – Επικουρική Ασφάλιση για τη Νέα Γενιά

Το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), συμμετείχε στη διήμερη εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, στη Θεσσαλονίκη.

Στον ειδικό χώρο ενημέρωσης του ΤΕΚΑ, νέες και νέοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους και στελέχη του Ταμείου και να γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ένταξη στο νέο σύστημα επικουρικής ασφάλισης.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στον ατομικό τους λογαριασμό, διαδικτυακά, μέσω του tablet ή του κινητού τους τηλεφώνου, και να έχουν με τον τρόπο αυτό συνεχή και πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των εισφορών τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΕΚΑ, Κίμων Βολίκας, δήλωσε:«Το ΤΕΚΑ είναι ένας σύγχρονος ασφαλιστικός οργανισμός, που απευθύνεται στη νέα γενιά της χώρας μας. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε ενεργά τους νέους ασφαλισμένους – είτε εισέρχονται στην αγορά ως μισθωτοί, είτε ως αυτοαπασχολούμενοι – προκειμένου να τους ενημερώσουμε για τα οφέλη της ασφάλισης στο ΤΕΚΑ και να απαντήσουμε από κοντά στις απορίες τους.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας συμπράττουμε με την ΔΥΠΑ, που αποτελεί το κύριο σημείο αναφοράς των νέων, για θέματα απασχόλησης. Η συμμετοχή μας στις Ημέρες Καριέρας ήταν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο βήμα και ήδη σχεδιάζουμε ανάλογες δράσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.»

Exit mobile version