Quantcast
Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Σε ποιους θα πιστωθούν τα χρήματα στις 24 Σεπτεμβρίου -Δείτε όλες τις ημερομηνίες για τις πληρωμές ανά Ταμείο - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Σε ποιους θα πιστωθούν τα χρήματα στις 24 Σεπτεμβρίου -Δείτε όλες τις ημερομηνίες για τις πληρωμές ανά Ταμείο

δημοσιεύτηκε:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Οκτωβρίου του 2024 στους ασφαλισμένους.

Αναλυτικά:

  • Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις από τον  ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) . Παράλληλα επισημαίνεται πως την ίδια ημέρα θα δοθούν οι  συντάξεις ΕΦΚΑ σε όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών). Ωστόσο η πίστωση των ποσών των συντάξεων θα γίνει την προηγούμενη εργάσιμη δηλαδή την Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
  • Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου θα πληρώσουν τις συντάξεις  το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο,  το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ  Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι  προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος  αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.  Ωστόσο τα χρήματα των συντάξεων αυτών θα πιστωθούν την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς.
  • Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις  συντάξεις των ανασφάλιστων Υπερηλίκων . Ωστόσο η πίστωση των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει την  Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.