Quantcast
Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Ποιοι πληρώνονται σήμερα και πότε θα αρχίσει η καταβολή Νοεμβρίου - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Ποιοι πληρώνονται σήμερα και πότε θα αρχίσει η καταβολή Νοεμβρίου

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα, Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου απόγευμα θα πιστωθούν τα χρήματα των συντάξεων Οκτωβρίου από ορισμένα ασφαλιστικά ταμεία.

Η πίστωση αυτή αφορά στους ασφαλισμένους των τέως ταμείων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ και των λοιπών εντασσόμενων (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ]. Ωστόσο η επίσημη καταβολή των ποσών αυτών θα γίνει αύριο, Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται δε πως η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου άρχισε την  Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου.

Επίσης επισημαίνεται πως μέχρι αύριο, Παρασκευή θα καταβληθεί το συνολικό ποσό των  2.248.918.321 ευρώ σε 4.146.194 δικαιούχους για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις μηνός Οκτωβρίου 2024.

Συντάξεις Νοεμβρίου 2024: Πότε αρχίζει η καταβολή τους

Ενώ το επόμενο διάστημα θα αρχίσει η καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Νοεμβρίου 2024 στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

  • Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις (κύριες και επικουρικές) ΟΠΣ – ΕΦΚΑ Νοεμβρίου 2024 σε όλους τους συνταξιούχους ( μισθωτούς και μη)  που είναι νέοι από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016). Επιπλέον την ίδια μέρα θα δοθούν και οι συντάξεις από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ  το  ΕΤΑΑ (μη μισθωτών). 
  • Την Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου εκτιμάται πως θα καταβληθούν οι συντάξεις των ταμείων του ΙΚΑ, του ΝΑΤ, του Δημοσίου και των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων του ΕΦΚΑ (μισθωτών). Παράλληλα επισημαίνεται πως την ημέρα αυτή θα καταβληθούν και οι  προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, των  Σωμάτων Ασφαλείας και  του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.