Quantcast
Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Δείτε ποια ταμεία θα πληρώσουν πρώτα - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Οκτωβρίου 2024: Δείτε ποια ταμεία θα πληρώσουν πρώτα

δημοσιεύτηκε:

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις μηνός Οκτωβρίου στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

  • Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα πληρώσουν τις συντάξεις την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου. Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις ΕΦΚΑ σε όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά θα δοθούν και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Οκτωβρίου του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών). Ωστόσο τα ποσά των συντάξεων των παραπάνω ασφαλισμένων θα πιστωθούν το απόγευμα της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς. 
  • Το  ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ θα καταβάλουν τις συντάξεις την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Ενώ η πίστωση των ποσών των παραπάνω συντάξεων θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς.
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα πληρώσει τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.  Ωστόσο τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας δηλαδή  την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.