Quantcast
Συντάξεις Ιουλίου 2024 και προκαταβολές: Ποιοι πληρώνονται σήμερα και αύριο και πότε θα γίνουν οι καταβολές του επόμενου μήνα - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Ιουλίου 2024 και προκαταβολές: Ποιοι πληρώνονται σήμερα και αύριο και πότε θα γίνουν οι καταβολές του επόμενου μήνα

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη, 27 Ιουνίου η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου.

Αυτό αφορά τα  τέως ταμεία μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ), λοιπών εντασσόμενων  [(ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ]. Επίσης την ίδια ημέρα  θα πληρωθούν και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου. Ωστόσο η πίστωση των παραπάνω ποσών θα γίνει σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Υπενθυμίζεται πως οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου άρχισαν να γίνονται στις 25 του μήνα.

Και στις 28 Ιουνίου, ο e-ΕΦΚΑ θα πληρώσει  4.500.000 ευρώ σε 11.000 δικαιούχους για τις προκαταβολές συνταξιούχων Ν. 4778/21 μηνός Ιουλίου 2024.

Συντάξεις Αυγούστου 2024: Πότε αρχίζουν οι καταβολές

Από τις 26 Ιουλίου αναμένεται να πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις μηνός Αυγούστου 2024. Αναλυτικά:

  • Στις 26 Ιουλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις μηνός Αυγούστου 2024 από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών). Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι συντάξεις σε όλους όσους είναι νέοι συνταξιούχοι (Μισθωτοί και μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016). 
  • Και στις 30 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις από το ΝΑΤ, το Δημόσιο και από τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών). Επιπλέον την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.