Συντάξεις Ιουλίου 2023 και επιδόματα ΟΠΕΚΑ – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

συντάξεις

Aπό το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων  μηνός Ιουλίου στους ασφαλισμένους.

Αναλυτικά:

Οι συντάξεις των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν με βάση με τον ΑΜΚΑ, τις ίδιες ημερομηνίες (28-29)

Επίσης μαζί με την καταβολή συντάξεων μηνός Ιουλίου αναμένεται να καταβληθούν επιδόματα από τη ΔΥΠΑ και να γίνουν πληρωμές σε δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης και σε μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 αναμένεται να καταβάλει ο ΟΠΕΚΑ μια σειρά από επιδόματα και παροχές στους δικαιούχους. Αναλυτικά:

Αλλά και προνοιακά και διατροφικά επιδόματα, στεγαστική Συνδρομή, επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και σύνταξη Υπερηλίκων.

Σημειώνεται  την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 το απόγευμα αναμένεται να είναι διαθέσιμα τα ποσά των παραπάνω επιδομάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version