Σύνδεσμος Ανώνυμων Εταιρειών: Να αποφευχθεί πάση θυσία η ρήξη με τους εταίρους μας

Θα πρέπει να αποφευχθεί με κάθε θυσία η υπονόμευση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, ώστε η Ελλάδα να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ.

Παρά τις εξαγγελίες, ο σύνδεσμος, θεωρεί ότι το διακύβευμα των διαπραγματεύσεων των αμέσως επομένων ημερών δεν είναι μόνο αν η ελληνική κυβέρνηση θα κατορθώσει να αποσπάσει μια συμφωνία – γέφυρα που θα της επιτρέψει να έχει μια χρηματοδοτική ενίσχυση για τους επόμενους λίγους μήνες, αλλά πρόκειται για την έναρξη μιας διαδικασίας που ενδέχεται να οδηγήσει τη χώρα εκτός ΕΕ.

“Η ρητορική για έναν συμβιβασμό, που στην πράξη μετουσιώνεται σε ρήξη με τους εταίρους μας, θα οδηγήσει τη χώρα σε επικίνδυνα ύδατα, την οικονομία σε ακόμη χειρότερη κατάσταση και την κοινωνία σε απόγνωση. Γι’αυτούς τους λόγους, με μια συγκροτημένη τακτική και με θέσεις που θα βρίσκονται εντός του πλαισίου που υπαγορεύουν οι υποχρεώσεις της Ελλάδας, ως πλήρους μέλους της ΕΕ, θα πρέπει να προσέλθει η νέα κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις” αναφέρει ο σύνδεσμος.

Exit mobile version