ΣΒΕ: Πρόσκληση συμμετοχής ανέργων Νέων 18-29 ετών σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης

επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για την Υποστήριξη των Νέων ηλικίας 18-29 στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Ηπείρου»  στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) ανακοινώνει σήμερα την έναρξη υποβολής αιτήσεων των δυνητικά ωφελούμενων.

Το εκπαιδευτικό επίδομα κάθε ωφελούμενου για κάθε ώρα κατάρτισης, είναι πέντε ευρώ. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 4 Περιφέρειες και συγκεκριμένα: Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Ηπείρου. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων που γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου στο διαδίκτυο: sbeanergoi1829.gr

Η συγκεκριμένη πράξη περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής & προσανατολισμού, εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων σε 4.157 ωφελούμενους νέους ηλικίας 18-29 ετών, εγγεγραμμένων στην ΔΥΠΑ, που είναι μόνιμοι κάτοικοι των Περιφερειών: Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Ηπείρου.

Δικαιούχοι να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι άνεργοι, κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης, οι οποίοι πληρούν τις κάτωθι γενικές προϋποθέσεις:

Στην ιστοσελίδα του έργου: sbeanergoi1829.gr παρέχονται λεπτομερή στοιχεία για το πρόγραμμα και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης.

 

Exit mobile version