Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, διαβεβαίωσε τους Έλληνες υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη, με τους οποίους συναντήθηκε στην Ουάσιγκτον, «ότι αναζητεί λύση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στο “τρίγωνο ΔΝΤ – Γερμανία – Ελλάδα”».
Αυτό ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, ενώ πρόσθεταν ότι ο Σαπέν τόνισε πως «αν δεν υπάρξει λύση μέχρι το Eurogroup της 22ας Απριλίου ή το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου, η οποιαδήποτε καθυστέρηση δεν θα λειτουργήσει μόνο σε βάρος της Ελλάδας αλλά και σε βάρος των δανειστών».
Όσον αφορά το χρέος, «ο κ. Σαπέν επανέλαβε την άποψή του ότι πρέπει να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να δοθεί ισχυρό σήμα στις αγορές».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι.
Σαπέν: Αναζητεί λύση για την αξιολόγηση στο “τρίγωνο ΔΝΤ – Γερμανίας – Ελλάδας”
δημοσιεύτηκε:
19:44
, 15 Απριλίου 2016
Οικονομία

Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
3 ημέρες πριν
ΔΕΗ: Ανανεώνεται η θητεία του Στάσση -Ποιες είναι οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες
4 ημέρες πριν
Διευθύνων σύμβουλος του ΔΑΑ: Θετικές οι ενδείξεις για το 2025- Τι είπε για την κινεζική αγορά
2 εβδομάδες πριν
RWE -ΔΕΗ: Νέο φωτοβολταϊκό 567 μεγαβάτ στην Κεντρική Μακεδονία
1 ημέρα πριν
Η Realnews εκτάκτως σήμερα
2 ημέρες πριν
Παπαστεργίου: Έρχεται εγκύκλιος για την κατάργηση δύο πιστοποιητικών -Τι είπε για τις νέες...
2 ημέρες πριν