Ρεύμα: «Φωτιά» οι λογαριασμοί για τις επιχειρήσεις – «Δεν έχουμε καμία στήριξη»

τιμολόγια ρεύματος

Οι διαμαρτυρίες των καταναλωτών για τους πολύ υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος συνεχίζονται. Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση φαίνεται πως είναι οι επιχειρήσεις, που μένουν εκτός του προγράμματος των κρατικών επιδοτήσεων, παρότι οι λογαριασμοί ρεύματος έρχονται κάθε μήνα και πιο αυξημένοι.

Όπως αναφέρει στο MEGA, η Μαρία Αλετρά, ιδιοκτήτρια φούρνου, για τις επιχειρήσεις η λύση δεν είναι η αναμονή κάποιων μέτρων αλλά αυτό που επιδιώκουν είναι η επιβίωση οπότε δεν είναι λύση να κλείσουν τις επιχειρήσεις.

«Πρέπει να πάρουν μέτρα για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις και εμείς δεν έχουμε καμία στήριξη, και να μην μιλήσουμε για τις ανατιμήσεις στα άλλα υλικά. Δεν πρέπει να κλείσουν οι επιχειρήσεις. Ως νέοι επιχειρηματίες στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια και με προσωπική εργασία, και πολύ μικρή αύξηση στα προϊόντα. Όλο αυτό τα διάστημα έχουμε απορροφήσει τις αυξήσεις που γίνονται», τόνισε.

«Εμείς είμαστε στο κίτρινο τιμολόγιο, η τιμή της κιλοβατώρας ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ο λογαριασμός μας ήταν με μεγαλύτερη κατανάλωση, αλλά ήταν 50% μεγαλύτερος από τον προηγούμενο μήνα», πρόσθεσε.

Exit mobile version