Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: Καθορίστηκαν 4.451 μόνιμες θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών – Όλες οι λεπτομέρειες

εκπαιδευτικοί

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό 4.451 θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Παράλληλα επισημαίνεται πως οι θέσεις αυτές  αναμένεται να καλυφθούν από την ερχόμενη σχολική χρονιά. Οι θέσεις αφορούν νηπιαγωγούς, δασκάλους και εκπαιδευτικούς αγγλικής και γερμανικής γλώσσας, φυσικής αγωγής και πληροφορικής για την πρωτοβάθμια γενική εκπαίδευση (2.063 θέσεις).

Οι άλλες θέσεις περιλαμβάνουν ακόμα ειδικότητες μουσικών, ραδιολόγων-ακτινολόγων, ψυκτικών, ηλεκτρολόγων, κομμωτικής και μηχανολόγων στη δευτεροβάθμια γενική εκπαίδευση (47 θέσεις) και ειδικότητες μουσικών για τη στελέχωση μουσικών σχολείων (114 θέσεις).

Όσον αφορά στην Ειδική Αγωγή, 344 θέσεις αφορούν εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων για την πρωτοβάθμια ειδική αγωγή και 673 για την δευτεροβάθμια ειδική αγωγή. Σημειώνεται δε πως  οι  1.210 θέσεις αφορούν Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) ειδικοτήτων λογοθεραπευτών, ψυχολόγων μεταξύ άλλων, και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

Η ΚΥΑ

Μάλιστα σύμφωνα με την  ΚΥΑ οι θέσεις αυτές αφορούν μεταξύ άλλων τις παρακάτω θέσεις:

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ΚΥΑ εδώ

Exit mobile version