Προσλήψεις με αμοιβή έως 2.045 ευρώ στο Δημόσιο: Ποιοι και μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Δημόσιο

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα 17 Ιουνίου 2024 στις 3 μμ εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων αναφορικά με τις νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη θέσεων εργασίας με μηνιαία αμοιβή έως 2.045 ευρώ στο Δημόσιο.

Πρόκειται για το  Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής στο οποίο θα καλυφθούν οι παρακάτω θέσεις εργασίας: δύο φυσικών προσώπων και συγκεκριμένα ενός  Στελέχους Επιστημονικής & Διοικητικής Υποστήριξης (κωδικός θέσης 100) και ενός  Στελέχους Δημοσιότητας (κωδικός θέσης : 101), για την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου του έργου «Space4Cities: Integrating Galileo and Copernicus downstream applications to support dynamic use of Public spaces» με το ακρωνύμιο «Space4Cities», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Horizon Europe και στο οποίο το Π.Τ.Α. Αττικής συμμετέχει ως εταίρος.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για τις προσλήψεις αυτές τα εξής:

1.Το Αντικείμενο

Α.ΚΩΔΙΚΟΣ: 100 – Υπεύθυνος Επιστημονικής & Διοικητικής Υποστήριξης

Αντικείμενο:

Β. ΚΩΔΙΚΟΣ: 101 – Υπεύθυνος Δημοσιότητας

Αντικείμενο:

2. Η διάρκεια σύμβασης

Το διάστημα απασχόλησης ορίζεται έως και 38 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Το Π.Τ.Α. Αττικής διατηρεί το δικαίωμα μετάθεσης ή τροποποίησης του χρόνου απασχόλησης ανάλογα με την πορεία υλοποίησης του έργου.

3. Η αμοιβή στελέχους

Η αμοιβή του στελέχους με κωδικό θέσης 100:

Υπεύθυνος Επιστημονικής & Διοικητικής Υποστήριξης ορίζεται έως το ποσό των 77.710,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων, εισφορών, ΦΠΑ, κ.ά.) για το συνολικό διάστημα των τριάντα οκτώ (38) μηνών, ή αναλογικά για τους μήνες απασχόλησης (38 * 2.045,00  ευρώ  μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Διαβάστε περισσότερα για τις προσλήψεις εδώ

 

Exit mobile version