Προκήρυξη ΑΣΕΠ για το ΤΕ Δασοπονίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την γραπτή ηλεκτρονική εξέταση

δασοπονία

Οδηγίες για τη διεξαγωγή της γραπτής ηλεκτρονικής εξέτασης  της προκήρυξης του ΑΣΕΠ  1Γ/2024  αναφορικά με το ΤΕ Δασοπονίας δίνει η Αρχή.  Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

Οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας με το εκτός της αίθουσας περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια παραμονής των υποψηφίων στις αίθουσες εξετάσεων, τα κινητά τηλέφωνα και τα έξυπνα ρολόγια (smartwatches) πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και τοποθετημένα στο πάτωμα, δίπλα στο κάθισμα του κατόχου τους. Υποψήφιοι που δεν συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις και τις οδηγίες του υπεύθυνου της αίθουσας ή του επιτηρητή ή διαταράσσουν την τάξη ή χρησιμοποιούν μέσα επικοινωνίας με το εκτός της αίθουσας περιβάλλον ή δολιεύονται γενικώς την εξέταση, αποβάλλονται από την αίθουσα, αφού προηγουμένως κληθούν σε άμεση ακρόαση.

Ποιες ενότητες περιλαμβάνει η εξέταση

Η εξέταση περιλαμβάνει δύο ενότητες (τεστ):

Α) Τεστ Δεξιοτήτων – Γνωστικής Ικανότητας

Β) Τεστ Εργασιακής Συμπεριφοράς

Οι δύο ενότητες είναι ισοβαρείς ως προς την εξαγωγή της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης, έχουν δηλαδή τον ίδιο συντελεστή βαρύτητας. Η βαθμολογία της γραπτής εξέτασης προκύπτει ως ο μέσος όρος των δύο βαθμολογιών που συγκεντρώνει ο υποψήφιος σε κάθε επιμέρους ενότητα.

Η συνολική διάρκεια της εξέτασης των δύο ενοτήτων είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι χρόνοι εξοικείωσης με κάθε εξεταζόμενη ενότητα. Για την εξοικείωση των υποψηφίων με τις απαιτήσεις της διαδικασίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ σχετικά παραδείγματα ερωτήσεων.

 

 

 

 

 

Exit mobile version