Προκήρυξη ΑΣΕΠ (13Κ2021) για 129 μόνιμες προσλήψεις στο δήμους: Ποιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση από σήμερα

ΑΣΕΠ

Από σήμερα, Σάββατο,12 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024 στις 2μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ένσταση για την προκήρυξη ΑΣΕΠ (13Κ/2021) που αφορά  στην κάλυψη 129 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε δήμους.

Διευκρινίζεται δε πως οι ενστάσεις γίνονται μόνο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και η διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – ΕΝΣΤΑΣΗ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Υπενθυμίζεται πως η προκήρυξη αφορά τους υποψήφιους της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων που δύναται να διοριστούν:

 

 

Exit mobile version