Πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές»: Aρχίζει σήμερα η υποβολή ενστάσεων για τα voucher POS-Ποιους αφορά

POS

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή 17 Μάϊου η υποβολή ενστάσεων για τα αποτελέσματα του προγράμματος IΙI «Ψηφιακές Συναλλαγές» στο πλαίσιο του οποίου χορηγούνται voucher για POS στις επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες. Η  περίοδος ενστάσεων για τα εν λόγω αποτελέσματα  διαρκεί 7 ημερολογιακές ημέρες.

Μάλιστα η ιστοσελίδα  digitalsme.gov.gr   αναφέρει πως έχει αναρτηθεί, στα έγγραφα του Προγράμματος IΙI «Ψηφιακές Συναλλαγές», η Απόφαση Έκδοσης Αποτελεσμάτων Αξιολόγησης/Βαθμολογικής Κατάταξης Αιτήσεων Χρηματοδότησης του Δ’ Κύκλου για την Κατηγορία Ενέργειας ένα (1) του Προγράμματος Ενίσχυσης του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας της ΚτΠ Μ.Α.Ε.: «Ψηφιακές Συναλλαγές».

Η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) θα ενεργοποιηθεί μετά την πάροδο της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων, ήτοι μετά τις 23 Μαΐου  2024, όπου και θα αναρτηθεί νεότερη ανακοίνωση. Σε περίπτωση που μια επιχείρηση έχει υποβάλει ένσταση, η έκδοση επιταγών (vouchers) θα είναι δυνατή μετά την δημοσίευση του αποτελέσματος αξιολόγησης της ένστασης.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Μάλιστα σύμφωνα με την ιστοσελίδα digitalsme.gov.gr επισημαίνονται τα εξής για τον Δ’ κύκλο του προγράμματος:

 

 

 

Exit mobile version