Πόθεν Έσχες: Ποια προβλήματα υπάρχουν στην πλατφόρμα- Όλα όσα είπε ο Παπαστεργίου

πόθεν έσχες

Τους λόγους για τους οποίους δεν έχει ανοίξει ακόμη η πλατφόρμα για το Πόθεν Έσχες εξήγησε σήμερα o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ”  Παραπολιτικά”.

«Κανονικά το πόθεν έσχες κατατίθεται χωρίς διασύνδεση με τις τράπεζες, το δύσκολο αυτή τη στιγμή είναι η ενοποίηση των συστημάτων του ελληνικού δημοσίου με τις
τράπεζες και την αναζήτηση των στοιχείων από το τραπεζικό σύστημα. Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία που θα ανοίξει η πλατφόρμα παρότι δεν είμαστε μακριά γιατί πρέπει να ξέρω με σιγουριά την τεχνική αυτή λεπτομέρεια της διασύνδεσης με τις τράπεζες» σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου.

Και αναφέρθηκε στην  πλατφόρμα για τα καθαρισμένα οικόπεδα. « Η πλατφόρμα από τον Μάρτιο σε συνεργασία με το Πολιτικής Προστασίας εμπλουτίστηκε με καινούργιες δυνατότητες έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο χρηστική. Όλες αυτές οι καινούργιες δυνατότητες δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία και στους πολίτες και στους δήμους. Σημασία έχει να κάνουμε αυτό το οποίο πρέπει εμείς ως πολίτες και να καθαρίσουμε» συμπλήρωσε.

Exit mobile version