ΟΠΕΚΑ: Αυτά είναι τα επιδόματα που πληρώνονται νωρίτερα από τον Οργανισμό – Δείτε ποια είναι αυτά και την ημερομηνία καταβολή τους

ΟΠΕΚΑ

Πολύ νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία αναμένεται να καταβληθούν τα επιδόματα και οι παροχές του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους. Δηλαδή τα χρήματα των επιδομάτων και των παροχών αυτών θα πιστωθούν το απόγευμα της Παρασκευής, 27 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων ενώ η επίσημη καταβολή τους θα γίνει τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά ο ΟΠΕΚΑ θα πληρώσει την παραπάνω ημερομηνία:

Επίσης την ίδια ημέρα θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ: το επίδομα Στεγαστικής Συνδρομής, το επίδομα Ομογενών, το επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, ν. 1296/1982, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΕΕΕ), τα αναπηρικά επιδόματα  και διατροφής, το επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων, το  Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την Ελληνική μειονότητα Αλβανίας, το επίδομα γέννησης, τα έξοδα κηδείας, τα  κόκκινα δάνεια, τα προστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφές, το πρόγραμμα Γέφυρα, το επίδομα Αναδοχήςτο πρόγραμμα Συνεισφοράς Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες, το  πρόγραμμα Προσωπικού βοηθού και το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών.

 

 

 

Exit mobile version