Quantcast
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Πυροσβεστική: Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων-Ποιους αφορά - enikonomia.gr
share

Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις στην Πυροσβεστική: Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων-Ποιους αφορά

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου του 2024 έως και τις 20 του ίδιου μήνα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ  (ΣΟΧ 1/2024) που αφορά την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 12 ατόμων στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, καθώς και του παραρτήματος της Σχολής Πυροσβεστών στο Τσοτύλι, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Αυτό αναφέρει σε ιστοσελίδα της η https://academy.fireservice.gr/news.

Επίσης επισημαίνεται πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, 25ης Μαρτίου 100,
  • Τ.Κ. 50200 – Πτολεμαΐδα, απευθύνοντάς την στη Γραμματεία, υπόψη Αντιπυράρχου Ζυγούρη Βάϊου (τηλ. επικοινωνίας: 24633-50923, 24633-50905-6, κατά τις ώρες 08:00-14:00).

 

Oι ειδικότητες

Πάντως  για την εν λόγω προκήρυξη ζητούνται οι παρακάτω ειδικότητες:

 

Υπενθυμίζεται πως οι συμβάσεις  εργασίας  του προσωπικού αυτού θα διαρκέσουν έως και 8 μήνες και όχι πέραν της 30 Ιουνίου 2025.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.