Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις εργασίας σε 16 δημόσιους φορείς: Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από Δευτέρα

ΑΣΕΠ

Aπό την Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 στις 8 π.μ μέχρι την Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 στις 2μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στη προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 1ΓΒ/2024 που αφορά στην πλήρωση συνολικά 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε φορείς του δημοσίου, αποκλειστικά από επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Διευκρινίζεται δε πως οι θέσεις θα καλυφθούν από μόνιμο προσωπικό και από προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ).

Παράλληλα επισημαίνεται πως  ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ηλεκτρονική) παρέχεται και σε εκτυπώσιμη μορφή.

Η ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ηλεκτρονική) επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Για το παράβολο 

Παράβολο 3  ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας:

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π. (www. asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (www. gsis.gr).

Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ΑΙΤΗΣΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (ηλεκτρονικής) και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι την υποβολή της αιτήσεώς του, άλλως η αίτηση δεν οριστικοποιείται.

Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», υπό την προϋπόθεση ότι ο κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», ώστε αυτό να δεσμευτεί. Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο του παραβόλου που αναγράφει
στην αίτησή του (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ε΄)

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις (κωδ. θέσης) και για περισσότερα του ενός γνωστικά αντικείμενα / εξειδικεύσεις.  Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει τη σειρά των προτιμήσεών του κατά κωδικό θέσης στις οποίες επιθυμεί
να διοριστεί / προσληφθεί.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  γνωρίζουν για την εν λόγω προκήρυξη τα εξής:

Οι θέσεις εργασίας

Δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά, στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των βασικών τίτλων σπουδών, της επιστημονικής εξειδίκευσης και των πρόσθετων προσόντων.

 

 

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

 

 

Exit mobile version