Quantcast
Νέα αύξηση στη νυχτερινή αποζημίωση των αστυνομικών-Τι λένε οι εργαζόμενοι του κλάδου - enikonomia.gr
share

Νέα αύξηση στη νυχτερινή αποζημίωση των αστυνομικών-Τι λένε οι εργαζόμενοι του κλάδου

δημοσιεύτηκε:

Την δυσαρέσκεια τους για τη χορήγηση του μικρού ποσοστού αύξησης της τάξεως των 0,5 ευρώ στην ωριαία νυχτερινή αποζημίωση των αστυνομικών που εξήγγειλε το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε η ΕΑΥΘ.

«Η απογοήτευση στο αστυνομικό προσωπικό ήταν διάχυτη εδώ και παρά πολύ καιρό, για όσα συμβαίνουν και την στασιμότητα που επικρατεί σε όλα τα θέματα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό της ΕΛ.ΑΣ. και την θωράκιση των αστυνομικών σε όλα τα επίπεδα. Μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για 20% αύξηση στην ωριαία νυχτερινή αποζημίωση, η απογοήτευση μετατράπηκε σε ΟΡΓΗ. Διότι, το 20% αντιστοιχεί σε ένα ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ την ώρα.

Τόσο μας κοστολογείτε ; Το 2019 είπατε δεν θα μας ξεχάσετε… Το 2021 ότι θα μας αναλάβετε προσωπικά… Το 2024 τελικά μας ταπεινώσατε με κάθε επισημότητα … Διότι η συγκεκριμένη εξαγγελία δεν αποτελεί επιβράβευση, αλλά ΑΣΕΒΕΙΑ προς αυτούς που μένουν ξάγρυπνοι και ρισκάρουν τις ζωές τους, για να κοιμάστε όλοι εσείς ασφαλείς. Η κοινωνία ήταν, είναι και θα είναι δίπλα μας. Εσείς καθώς φαίνεται όχι.. Γιατί δεν είναι ΜΟΝΟ το ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ »  σημειώνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ).

«Είναι όλα μαζί.. Μας κάνατε security των ΠΑΕ Μας αφήσατε με:

-εξοπλισμό απαρχαιωμένο

-οχήματα νεκροφόρες

-ενδοεπικοινωνίες διάτρητες

-αστυνομικά κτήρια ερείπια

Η αδιαφάνεια και το ρουσφέτι έχουν πάει σε άλλο επίπεδο

Η εγκληματικότητα και η ατιμωρησία σε άλλη διάσταση

Και εσείς τι ακριβώς κάνετε 5 χρόνια διακυβέρνησης ;

Μας είπατε ότι εξαντλήσατε τα δημοσιονομικά όρια.

Αλήθεια, πόσο κόστισε η μετακίνηση των αστυνομικών δυνάμεων για τα εγκαίνια της ΔΕΘ;

Ποσό κοστίζουν οι αποσπάσεις – ανταλλαγή πληθυσμού, χιλιάδων αστυνομικών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας ;

Αυτά τα λεφτά που τα βρίσκετε ;

Πείτε το ξεκάθαρα

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αλλά όχι για εμάς

Ή καλύτερα δεν θέλουμε σε εσάς

Με όλα τα παραπάνω να αποτελούν την ζοφερή αστυνομική πραγματικότητα, εσείς αισθάνεστε ότι είστε δίπλα μας ; Όχι απλά το μήνυμα δεν ελήφθη. Καθώς φαίνεται έχει χαθεί κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Υποχρέωση μας να σας επαναφέρουμε σε αυτή !!! »  προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.